FRI FRAGT - I OKTOBER MÅNED
Bæredygtighed

Herretøj med respekt for fremtiden

Bæredygtighed der holder

Integritet udgør selve kernen i The-Bark. Den modebranche, som drives frem af evigt skiftende trends og forbrug, modsiger i sig selv bæredygtighedskonceptet. Vi tager afstand fra begrebet som modefænomen og arbejder i stedet konstant på at forbedre vores handlinger og udvikle os mod et bæredygtigt koncept, der holder.

 • Respekt for tøjet

  Der købes og kasseres mere tøj end nogensinde før. Studier viser at vi bruger langt under halvdelen af alt det tøj vi har i klædeskabet. Tøjproduktion er yderst ressourcekrævende, og derfor er det helt essentielt for os at opspore det ekstraordinære tøj, i som forbrugere har lyst til at bruge. Sammen kan vi genfinde respekten for tøjet og gøre en forskel.

 • Sortiment

  Hos The-Bark priser vi kvalitet frem for kvantitet. Med et begrænset antal styles kan vi sikre os et gennemtænkt og holdbart sortiment. Vores produkter er mere end blot en sæsonvare - det er tøj, der skal kunne bruges i mange år frem.

 • Produktion

  Vi mener at det bedste tøj bliver til under fornuftige produktionsforhold. Derfor samarbejder vi udelukkende med brands, der har omtanke for både mennesker og miljø.

 • Vask og pleje

  Vasker, opbevarer og bruger man sit tøj korrekt, forlænges levetiden betydeligt. Derfor opfordrer vi altid vores kunder til at følge tøjets vaskeanvisninger, så det holder længst muligt.

 • Re-Bark

  Vi opkøber løbende kasserede tekstiler og reklamationer fra vores leverandører, som derefter repareres af en professionel skrædder. Disse upcyclede styles indgår i vores Re-Bark sortiment, som har til formål at reducere fremtidens tøjspild.

 • Indpakning og transport

  For at reducere vores CO2 fodaftryk, tester og undersøger vi løbende bæredygtige muligheder inden for indpakning og transport.