FRI FRAGT - FRI FRAGT

Oftt

Oftt's kollektion består af ti bæredygtige styles – med alt fra T-shirts til overfrakker. Hensigten er at spare din tid, så du udelukkende har tøj, du bruger igen og igen og dermed kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. Med årtiers erfaring inden for modebranchen, designer Oftt gennemtænkt tøj med henblik på pasform og kvalitet.

 

Oftt's primære mål er at arbejde med naturen i stedet for imod den. Derfor bliver samtlige af deres produkter produceret af bæredygtige tekstiler og fremstillet med teknikker, der gavner både miljøet og dig. Ved at fokusere på at opretholde et opmærksomt forbrug, moderat produktion og bevidste designs, optimeres tøjets levetid betydeligt.

 

Oftt samarbejder med GOTS-certificerede fabrikker, hvis formål er at bruge mindre vand, naturlige farvestoffer og miljøvenlige produktionsteknikker. Oftt er stolte af at deres kollektioner produceres i Portugal og Tyskland, så de jævnligt kan besøge fabrikkerne og dermed sikre at tøjet altid bliver fremstillet med en miljøbevidst tilgang.