FRI FRAGT - FRI FRAGT

FAQs

Vi gør vores bedste for at vejlede dig i vores produktbeskrivelser. Hvis et produkt afviger i pasform, bedes du tjekke produktbeskrivelsen for mere information og vejledning om pasformen.

Varen er ikke reserveret, før din betaling i check-out er gennemført. Derfor anbefaler vi, at du gennemfører dit køb hurtigst muligt.

Så snart din ordre er afgivet, vil du modtage en bekræftelses e-mail. Bemærk venligst, at bekræftelses e-mailen ikke indeholder din faktura. 

 

Fakturaen for din ordre vil blive sendt til dig, når ordren er gennemført fra vores side. Fakturaen er din kvittering for dit køb. Når ordren er afsendt fra vores lager, vil du modtage en e-mail med track/trace detaljer.

Du kan anvende følgende betalingsmetoder på The-Bark.dk

- Visa Dankort

- Master Card

- MobilePay

- Apple Pay

- Google Pay

- American Express

- Maestro

- PayPal

Alle køb, der fortages på The-Bark, håndteres af krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Hvilket gør, at vi hos The-Bark ikke har adgang til dine kreditkortoplysninger. Det er kun vores udbyder af betalingsløsninger, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger, behandles altid fortroligt, og videregives ikke til andre.

Beløbet for dit køb vil blive trukket fra din bankkonto, når vi gennemfører din ordre.

Hvis du ønsker at ændre din ordre eller en del af din ordre, bedes du kontakte os på info@the-bark.dk

I tilfælde af, at vi ikke er i stand til at levere din ordre, på grund af uoverensstemmelser i vores lager, vil du hurtigst muligt blive kontaktet via e-mail eller telefon. 

 

Vi bevarer retten til at annullere din ordre, hvis vores lager var forkert på tidspunktet for ordreafgivelsen.

Levering i DK sker inden for 1-3 hverdage. Levering til Bornholm og visse småøer kan i nogle tilfælde vare mere end 5 dage. (I ekstra travle perioder, kan du generelt opleve længere leveringstid)

 

Du vil modtage en e-mail med track/trace detaljer, når din ordre er afsendt. Bemærk venligst, at det kan tage 24 timer, før din track/trace er aktiveret fra transportøren.

Afhentning i pakkeshop:

45,00 DKK

 

Levering til døren:

60,00 DKK

Din fortrydelsesret er 30 dage, og starter den dag du modtager din ordre. 

 

Fortrydelsesfristen overholdes, når din ordre er blevet returneret til os, inden for 30 dage fra modtagelsen.

Vi behandler alle returvarer inden 3 hverdage.  

 

I travle perioder, kan det dog tage op til 5 dage for os, at behandle returneringer. Du modtager en e-mail med kreditnotaen for dit køb, når returneringen er behandlet.

Du kan vælge at bruge den vedlagte returlabel. Bemærk, at vi opkræver et returgebyr på 45,00 DKK, hvis du vælger at bruge den vedlagte returlabel.

 

Hvis du fortryder dit køb, bedes du returnere varen i samme stand, som den blev modtaget. Det er vigtigt, at varen ikke er brugt og indeholder original indpakning og tags. Vi bevarer retten til, at nægte returnering/ombytning, hvis varen ikke overholder ovennævnte kriterier. 

 

Derudover, har de fleste af The-Bark’s produkter, påsat et sikringsskilt. Hvis denne brydes eller skiltet fjernes, forbeholder vi os retten til ikke, at udbetale din refundering. 

 

Bemærk venligst, at hvis du ønsker at ombytte en ordre, returnerer vi dine penge og sender dig et nyt betalingslink på den angivne e-mailadresse. Når linket er betalt, sender vi den nye vare du ønsker. En opdateret ordrebekræftelse, vil herefter blive sendt til din e-mail.

I tilfælde af udsolgte varer, vil du blive kontaktet på telefon eller e-mail fra vores kundeserviceteam.